Montenegro
    |         |    
BSP_winter_skin_care

Promeni svoju kremu ovog proleća! Savetujemo te kako da odabereš pravu

Godišenje doba tokom kog vreme provodimo u zagrejanim i suvim prostorima, kao i izloženi mrazu i vetru, je konačno pri kraju! Zima je najgore godišnje doba za tvoju kožu. Sada ti je potrebno nešto novo i odgovarajuće za svakodnevnu negu, tako da tvoja koža ponovo dobije sjaj i elastičnost. Promeni svoju kremu ovog proleća. Saznaj zašto je vredno truda!

Problem: Bled, izmučen izgled i sitne bore – dehidrirana koža

Potrebna  ti je kozmetika koja će ti obnoviti ćelijsku strukuru. Izaberi kremu sa hijaluronskom kiselinom. Ova supstanca se prirodno nalazi u epidermu. Međutim, nakon zime trebalo bi poboljšati njenu proizvodnju. Osnovni zadatak hijaluronske kiseline  je da veže molekule vode, što je od presudne važnosti za negu dehidrirane kože.

Krema sa hijaluronskom kiselinom će omogućiti tvojoj koži da ima odgovarajuću vlažnost, samanjiće njenu osetljivost i omogućiće ti da se oslobodiš neprijatnog osećaja zategnutosti nakon umivanja i pre nanošenja kozmetike.

Ukoliko tražiš brzi rezultat, isprobaj Anew Clinical Hydra-Recovery masku za noć. Ovo je fantastičan proizvod za osobe sa osetljivom i nežnom kožom.

Problem: Dublje bore nakon zime, mlitava, dehidrirana koža bez sjaja

Potrebna ti je kozmetika koja ima isto dejstvo kao i lifting tretmani! Kreme koje sadrže L-arganin predstavljaju najbolji izbor u tom slučaju. L-arganin je aminokiselina koja je odgovorna za hidrataciju dubljih slojeva epiderma, deluje kao precizni lifting tretman koji poboljšava konture lica i povećava elastičnost kože.

Probaj Anew Platinum dnevnu i noćnu kremu, a za brže postizanje rezultata, svakih nekoliko dana nanesi posebni kondenzovani serum. Takvi proizvodi sa većom snagom daju brze rezultate i predstavljaju dopunu tvojoj svakodnevnoj nezi, bez obzira na tip kože.

Anew Platinum je proizvod za zrelu kožu, ali se može primenjivati bez obzira da li imaš 40 ili 50 godina. Ono što je važno je rešenje problema! Međutim, ukoliko smatraš da proizvode označene sa 55+ tek treba da uvedeš u svoju negu lepote, isprobaj kremu sa efektom zatezanja za žene 45+, kao što je, na primer, NutraEffects Active Seed Complex krema, koja sadrži napredni kompleks antioksidanasa. Tvoja koža će brzo povratiti svoj sjaj.

Problem: Proširene pore, neujednačeni ten, nesavršenosti i sitne bore

Koža se menja tokom godina: koža mlađih osoba je obično slabo hidrirana i reaguje tako što proizvodi sebum i sklona je bubuljicama. Pored toga, vremenski uslovi tokom zime dovode do neujednačenog tena i proširenih pora. Slaba hidratacija dovodi do pojave prvih bora. Šta je rešenje? Ukoliko je moguće, krema sa ekstraktom svile, koja brzo čini kožu glatkom, smanjuje pore, obnavlja ćelijsku strukturu i ujednačava ten.

Isprobaj Anew Vitale za dnevnu i noćnu negu. Omogući dodatnu negu osetljive kože ispod očiju. Možeš, na primer, da koristiš dvofazni Anew Clinical Infinite sa lifting kompleksom.

Kada nesavršenosti na koži predstavljaju najizraženiji problem, isprobaj Clearskin Emergency liniju proizvoda. Ona ti nudi širok spektar proizvoda za čišćenje i negu kože.