Montenegro
    |         |    
Avon Srbija

Lepota novih mogućnosti i prilika

U kompaniji Avon smo pored kozmetike stvorili i paletu predivnih mogućnosti za dame. Mi vam nudimo potpuno novu perspektivu, koja će savršeno odgovarati vašim potrebama i ambicijama. Postanite Avon Dama i otvorite nove horizonte za svoj život u jednoj od vodećih međunarodnih kompanija. Zamislite budućnost gde možete imati dovoljno uštede, ne samo za vaše potrebe već i za sve dugo što želite. Zamislite budućnost gde možete biti samostalni. Gde možete postaviti svoje ciljeve i inspirisati druge da budu uspešni kao i vi. Sa snom u koji verujete i sa kompanijom koja veruje u vas, mogućnost za uspeh postavlja vas na put ostvarivanja pa čak i nadmašivanja sopstvenih očekivanja. Slobodno vreme i strast prosperiteta će biti samo početni kapital, a mi ćemo biti sve vreme uz vas.

  believe
 • Verujte u uspeh – Avon veruje u vas!

  Mi verujemo u neograničene mogućnosti i ostvarenja ličnih ciljeva, ail pre svega, verujemo u vas i vašu sposobnost da uspete!

 • Pronađite i ostvarite sve svoje ciljeve!

  Vaš uspeh jednak je vašim ambicijama. Izgradite budućnost kakvu želite za sebe i svoju porodicu.

 • Nadmašite sopstvena očekivanja!

  Kada počnete da ostvarujete lične ciljeve, inspirisaćete i druge da budu uspešni kao i vi. Kao Avon Sales Lider, pokazaćemo vam kako da izgradite svoj tim, kombinovanjem naše formule za uspeh i vaše lične energije.