Montenegro
    |         |    
BSP_winter_skin_care

Trendovi za leto 2018: šta je u modi?

Leto 2018. godine biće u znaku udobnosti, suptilnih modnih detalja i elegancije koja nikad ne izlazi iz mode! Šta bi trebalo da poneseš na sebi od one odeće koja je u trendu? Istraživali smo za tebe! 

Leto nije predviđeno za bilo kakva pretvaranja niti za sputanost modnim diktatom, već je zapravo ono doba godine kad zaista možemo da se poigramo trendovima i da svom prirodnom šarmu dopustimo da zasija svojim punim sjajem! Šta treba da obučeš? 

Jednostavne haljine, glamurozni modni detalji 

Jednostavan i univerzalan stil koji prelepo ističe tvoju figuru: ovo je opis letnjih haljina za 2018. godinu. Aktuelne boje su akvamarinsko plava, ružičasta i najrazličitije nijanse plave. Pridodaj tome glamurozne i neusiljene modne detalje: srebro i zlato i dalje su moderni, ali će i biseri biti pun pogodak u posebnim prilikama.

Trend za vrelo leto: umesto jednog, ponesi oko vrata nekoliko lanaca odjednom i poigraj se sa boho (boemskim hipi) stilom!

Udobnost, udobnost i, pre svega, udobnost 

Ovo je glavna krilatica za ovo godišnje doba. Odaberi izrazito udobne helanke i helanke sa motivom teksasa od ¾ dužine – i nosi ih sa majicama koje otkrivaju tvoj struk, a ako ti je po volji nešto ležerniji stil, nikako ne propusti najveći hit ove sezone: palazzo pantalone (sa širokim nogavicama) zbog kojih ćeš se osećati poput Italijanke prepune stila. Odlične su za nošenje na radnom mestu, baš kao i u danima godišnjeg odmora! 

Sa stilom i na plaži 

Odaberi one kupaće kostime koji ističu tvoje vrline i zaboravi na sve svoje nedostatke. Stil optičkog naglašavanja vitkosti i sistem Body Illusion postaće tvoji glavni saveznici. Uvek možeš dobro da uklopiš univerzalni tankini, naočari za sunce i torbu za plažu sa tropskim motivima! 

Torbe za leto 2018. 

Uz njih sebi zaista možeš da daš oduška! Zlatna je potpuni modni hit, baš kao i kombinacija crne i bele i male torbice pastelnih nijansi. Flamingosi i tropsko lišće i dalje su odličan izbor, a torbe sa ovim motivima mogu se nositi tokom odmora, na plaži ili u susretima s prijateljima u gradu tokom vikenda.