Montenegro
    |         |    
BSP_winter_skin_care

Zamena – ključ uspešne promene!

Želite li da se promenite? Ne plašite se promena! Time što ste otvoreni za izmenu svoje dijete odnosno načina ishrane, nege lepote, ili treninga, zapravo možete pozitivno uticati na njihovu efikasnost! Na koji način to funkcioniše? Mi smo proverili!

 

Svakome od nas se to dogodilo: kada se suočimo sa izazovom ili problemom u našem životu, svako od nas razvija predvidljiv plan. Obroci uvek u isto doba dana, sastavljena ishrana odnosno jednoličan način ishrane, unapred napravljen plan treninga ili tretmana. Dobro je o svemu temeljno razmisliti, ali, svakako valja uzeti u obzir činjenicu da će nam nepromenjiv konstantan raspored brzo dosaditi, a na drugom mestu – manje je efikasan u odnosu na plan koji ostavlja proctor za izmenu odnosno modifikaciju.

 

Šta treba da uzmete u obzir?

 

Promene u ishrani i treningu

 

Znate li zašto je Muhamed Ali postao najpoznatiji bokser u istoriji? Mnogi tvrde da je to upravo zbog njegove neuobičajene rutine. Ali se nije koncentrisao na uobičajeni režim treninga koji se preporučuje za boksere, već je uklopio i ujedinio nekoliko različitih tehnika razvoja. Trčao je, preskakao je konopac, često je menjao težinu tegova koje je podizao – sve to je dovelo do neverovatnog efikasnosti njegovog treninga, brzine, i fleksibilnosti.

 

Savremena istraživanja potvrđuju da njegova intuitivna tehnika zapravo odlično funkcioniše. Želite li da trčite brzo? Ne možete se usredsrediti samo na trčanje! Želite li da sagorite masnoću? Pružite svom telu različite oblike fizičke aktivnosti.

 

Isto važi i za dijetu. Da bi ste poboljšali njenu efikasnost, preporučuje se da se dozvole takozvani "dani varanja". To su dani kada zaboravimo na zelenu salatu i lagane obroke, i kada konzumiramo našu omiljenu picu bez kajanja. Dietičari su dokazali da varanje u malom obimu ne samo da ne uništava naše napore, već i pomaže u održavanju pravilnog metabolizma. Ipak, važno je da sa tim ni u komslučaju ne preterujemo.

 

Zamena u funkciji nege lepote

 

Promene odlično funkcionišu i u nezi lepote. Korišćenje samo jedne kozmetike može vremenom smanjiti efekte te kozmetike. S druge strane, konstantno eksperimentisanje nije i najbolje rešenje. Kako riešiti ovu dilemu? Avon je našao način.

 

Najnovija Anew Reversalist Infinity ANEW tretmanska krema za lice sastoji se od najmanje dve kreme. Koristite ih za noćnu negu - alternativnu formulu 1 koja sadrži fitol + i formulu 2 sa retinolom, poznatim kao najjači sastojak protiv starenja.

 

Rotirajte formule svake nedelje. Kao rezultat ovog pravila, kao i zahvaljujući visokoj koncentraciji komponenti, vaša koža se ne navikava na efekat proizvoda, a stalno dobija podršku i ojačavanje. Takav pristup nezi kože takođe poboljšava prirodne regenerativne procese u epidermisu. Ne zadovoljavajte se polovočnim rešenjima ili rezultatima - postupajte pametno! Vaša koža će vam biti izuzetno zahvalna!