Montenegro
    |         |    
BSP_winter_skin_care

Oseti svoju prirodnu lepotu i prepusti se užitku u danu

Podsećajući na neki savršeni vikend koji tek predstoji, bilo da je reč o odlasku na živopisnu obalu mora, okupljanju sa prijateljima ili planiranju romantičnog večernjeg ljubavnog sastanka u dvoje, ovaj miris u sebi sadrži uzbudljiv osećaj slobode, spontanosti i elegancije koje samo Avon Mala haljina za vikend može da pruži.

Gornje mirisne note: Ova mirisna kompozicija otvara se uz uzbuđenje i iščekivanje savršenog vikenda koji tek predstoji! Sveže mirisne note limuna sa Korzike, sočne italijanske mandarine i brazilske narandže eksplodiraju jasnom i spontanom citrusnom svežinom.

Središnje mirisne note: Svež, tanano sladunjav cvetni miris narandžinog cveta u središtu parfema izvrsno se stapa sa mirisnim notama ružičastog bibera i blagom svežinom kajsije cvetova osmantusa. Stopljeni zajedno, gospodare prostorom odišući ultramodernom ženstvenošću koja je blistava, senzualna i potpuno razigrana.

Osnovne mirisne note: Ovaj očaravajući miris zaodenut je prefinjenom i čulnom mešavinom ćilibara, mošusa i indonežanskog pačulija. Savršeno stopljeni, oni kao da miluju osobu koja ih je ponela na sebi prijatnom toplinom i elegantnim završnim utiskom koji je neverovatno postojan i naprosto savršen za bilo koji provod tokom vikenda!

SASTOJCI:

Mirisna nota korzikanskog limuna CITRUS SCENTTREK®

  • Zaronite u Sredozemno more i upijte u sebe neukroćenu lepotu korzikanske obale koja se kupa u suncu. Korzika pruža dom domaćoj smokvi, smolastom grmlju, kestenu i svetlom citrusnom voću. U rano proleće, korizikanski limun zapahnjuje topao, zemaljski vazduh svojom treperavom i oštrom svežinom koja naprosto odiše nadahnjujućim notama cvetova limuna.

 NARANDŽIN CVET

  • Simbol čistote, optimizma i romanse, narandžin cvet je mirisno ulje dobijeno iz svežeg cveta gorke narandže. Krhke latice ručno se beru tokom poznog aprila sve do sredine maja ne bi li se baš u tom času uhvatila njihova tanana slatkoća i opojni miris cvetova.

 INDONEŽANSKI PAČULI

• Pačuli je vekovima bio luksuzni miris trgovaca sa Istoka koji su balama pačulija prekrivali finu istočnjačku svilu, tako omiljenju među evropskom aristokratijom. Ovaj pačuli, koji je uzgojen u Indoneziji, donosi izdašnu, ovozemaljsku i duboku senzualnost, koja je bez premca u pogledu teksture koju daruje mirisima. Često opisivan kao očaravajući, ovaj pačuli donosi mirisu takvu dubinu koja je gotovo parališuća i sasvim neodoljiva.